İHALEYE DAVET MEKTUBU

İhale Numarası : IPA III/2023/449-256/ 01

İhale Adı : Koruncuk Vakfı Etkinlik Organizasyon ve Konaklama Hizmet Alım İhalesi

 

Sayın İlgili,

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (KORUNCUK) tarafından yürütülen ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından desteklenen “Cooperation Network for Children in Need” projemiz kapsamında düzenlenecek etkinlikler için organizasyon ve konaklama hizmetleri satın alınacaktır.

 

Bu ihale kapsamında; projemiz süresince gerçekleşecek etkinliklerin organizasyonu ve konaklamalar için aşağıda belirtilen 3 başlıkta hizmet alımı yapılacaktır.

(i)        TOPLANTI ORGANİZASYONLARI HİZMETİ

(iii)      YURTDIŞI ZİYARETLER için ORGANİZASYON HİZMETİ

(iv)      ULUSAL SEYAHATLER için KONAKLAMA HİZMETİ

  1. Sizi “Etkinlik Organizasyon ve Konaklama Hizmetleri Alımı” için teknik teklif ve fiyat teklifi vermeye davet ediyoruz.
  2. İstenilen hizmetlerle ilgili İhale Dosyası için ihale@koruncuk.org adresinden talepte bulunulması gerekmektedir.
  3. Teklifinizi 29/04/2024 günü saat 16:00’ya kadar elden ya da kargo veya iadeli taahhütlü posta ile teslim etmeniz gerekmektedir.


İhaleye Davet Mektubu için tıklayınız.


İHALE SÜRE UZATIM DUYURUSU

Sayın ilgili,

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (KORUNCUK) olarak “IPA III/2023/449-256/ 01” ihale no ile çıkmış olduğumuz “Etkinlik Organizasyon ve Konaklama Hizmet Alım İhalesi” için TEKLİF TESLİM SÜRESİ UZATILMIŞTIR.

Teklifinizi 07/05/2024 günü saat 13:00’e kadar elden ya da kargo veya iadeli taahhütlü posta ile aşağıda belirtilen kişi ve adrese teslim etmeniz gerekmektedir.